Занимливости

Неколку преслатки кучиња одлучиле дека им е премногу досадно да лежат неактивни во ветеринарната клиника, и по ред ги "ослободиле" своите пријатели од соседните "соби", фатиле автобус и отишле директно во супермаркет.

Таму земале корпи и колички и купиле сè што посакале - играчки, храна, деликатеси ... И сето она што го купиле уредно си го платиле со кредитна картичка.

soping

Секако, видеото е вешта монтажа, но сигурни сме дека кученцата доколку можат токму вака би се однесувале . Се надеваме дрка видеото ќе ве развесели и ќе ви го разубави денот.

Погледнете како изгледаат авантурите на оваа преслатка дружина: