Кучиња

Се вдомува пудличката Маги.

Стара 40 дена прочистена од паразити идеална за домашни услови.

КОНТАКТ: 079 310 032

Се вдомува ТОБИ, комбинација од пудла и пекинезер. Стар е 40 дена.

Исклучиво за чување во домашни услови.

Контакт: 078 64 85 83

Две кученца од расата германски шпиц на подарок.

Исклучиво за чување во домашни услови.

Заинтересираните нека не контактираат во порака.

Поради оправдани причини се подарува овој прекрасен примерок од расата чау чау

Стар е 2 години, мажјак до сега чуван во стан и се подарува исклучиво за чување во домашни услови.

КОНТAKT 078648583

СЕ ПОДАРУВААТ ДВЕ МАШКИ И ЕДНО ЖЕНСКО РЕТРИВЕРЧЕ СТАРИ 2 МЕСЕЦИ.

КУЧЕНЦАТА ГИ ДОБИВАТЕ ВАКЦИНИРАНИ И ПРОЧИСТЕНИ.

КОНТAKT 078648583

СЕ ПОДАРУВААТ КУЧЕНЦА ОД РАСАТА МАЛТЕЗЕР, СТАРИ 50 ДЕНА.

КУЧЕНЦАТА СЕ САЛОНСКИ ПРИМЕРОЦИ КОИ НЕ СЕ МИТАРАТ И НЕ МИРИСААТ.

КОНТАКТ: 078 648583