Занимливости

Симпатично куче од расата Бигл, по име Бади Меркјури заслужено го носи презимето на покојната поп икона Фреди Меркјури. Ова слатко куче не може без музика.

Вдомениот бигл, Бади Меркјури има хоби – свири на клавир и пее. Очигледно, блузот е она што му годи.

bigl sviri

Малиот Меркјури не треба да се грижи што би правел ако повторно се најде на улица. Малиот клавирист ги топи срцата со својот глас преполн со емоции и ужива во тоа да ги забавува сите околу него.