Занимливости

Со оваа мачка нема шега! Гледајќи дека сопственикот "се откажал", од своето куче и е преокупиран со камерата, мачката одлучи да ги преземе работите во свои раце и да го одведе кучето дома.

Maчкaта го зема поводникот во забите и го одведе кучето до влезната врата на станот.

Иако е многу поголемо од неа, сепак кучето го прифати авторитетот на мачката, па послушно тргна по неа.

Maчката со целата своја сила се потруди да го одврати кучето од било какво скршнување: време е да се оди право дома!

Погледнете го видеото: